Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Промени в игрите белот и бинго

Промени в игрите белот и бинго

admin 07 април 2021

Уважаеми потребители,

След промените, които направихме в баланса на играта белот вчера, днес беше ред на бингото.
За да има повече коректност в играта, вече ще се заключва на 15-тата топка.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
padri4a 15 април 2021

admin, в крайна сметка има ли направени промени в модула или тепърва предстоят?!След като сте го оповестили на 6 април какво следва, да го приемем като закъсняла първоаприлска шега ли?Изказах мнение като играч за това, което аз видях и на база Вашият пост ,но явно,че всяко мое изказване ще се използва за намеци от Ваша страна, а не за конкретен отговор.(- Black-swan-) поради невъзможност за публикуване.

EleksiR_ 15 април 2021

-Black-Swan- Ти какво направи за годините докато управляваше Джаги? Ти направо опропасти сайта, ама не ти пукаше важно за теб беше да играеш и печелиш класации, да наказваш незаслужено и да се доказваш като "царицата" на сайта. Колко промени сме искали, но твоят вечен отговор беше отрицателен. Ти напарви ли една анкета, допита ли се с нещо до потребителите? Най малкото , което можеш да напарвиш е да замълчиш и да не правиш заядливи и иронични коментари, след като ти е пределно ясно, че промените не стават за един ден.
Като потребител оценям старанието на екипа и на админа да се направят промени. Полагат се усилия да се поправи това което ти разруши -Black-Swan-. Знаеш, че не беше желана от повечето потребители и най-малко ти трябва да коментираш действята на сегашното ръководство, колкото и да си мислиш, че си компетентна това си мирише на чисто заяждане.
Към екипа - дерзайте и напред!

-Black-Swan- 15 април 2021

EleksiR_ , може ли да направиш разлика между питане и заяждане?Изказах мнение и съмнение,че има промени в белота и те бяха на база пост от админ.Ролята на адвокат на екипа не ти е по мярка и не си по темата.Дерзай и ти до момента, в който ще започнеш да недоволстваш и от сегашното ръководство!

Vanq24 15 април 2021

Аз съм на път да си скъсам дипломата от МГ, защото нещо сметките не ми излизат. Според коментар на admin от 4-ти всичко е тип-топ с модула

ЦАР 04 април
AK80,

При нас играят играчи с многогодишен (14+ години) опит в белота. Искано е мнението им за алгоритъма в djagi.com и всички те твърдят, че е най-добрия сред всички конкуренти.
Няма проблем да продължите да пишете за това, но е добре да се разбере веднъж за винаги, че проблем със "сървъра" няма!
Отново моля да се пише само по темата!

На 5-ти,-анкета на 6-ти - промяна. Питам, колко дни са това?

experience_ 15 април 2021

Оценявам старанието на екипа и админа за промяна. Успех!

DllT 15 април 2021

До тук съм видял само козметични промени . А и анкетите са невалидни след като 1 човек може да гласува 100 пати от различни профили

Диана 15 април 2021

Аз като дългогодишна потребителка в този сайт ще си позволя да коментирам моя опит като такава.
Почти всеки, който ме познава, знае колко много обичам пингвините и колко дълго съм се молила да ми се направи един стикер на подскачащ пингвин. Цели 2 години питах за него и все получавах негативен отговор. Представях си, че да направиш един стикер едва ли не, трябва да си завършил 2-3 висше образования, след като нямаше никакъв начин да ми се добави. Спрях да питам, спрях да досаждам.
Толкова много се изненадах когато разбрах, че за добавянето на един стикер не са ти нужни никакви познания, та и до ден днешен не асимилирам отказа на тогавашния екип да ми съдействат...А още по- голямата изненада за мен беше, че точно този пингвин е бил винаги в колекцията на скритите стикери!
Няма да давам повече примери, но не случайно има повече от едно мнение, че преди не се правеше нищо за потребителите. За 4 месеца с нов собственик, са направени много и добри промени, знаем, че трябва още, но няма как да стане с един замах.
Молим за търпение, молим за идеии и конструктивни критики. Вземаме под внимание всяко ваше мнение и правим всичко възможно да удоволетворим всички ви!

-Black-Swan- 15 април 2021

Диана, качването на стикери започна още преди смяната на собствениците и ти като тогавашен член на екипа можеше да попиташ директно защо така лелеяният от теб пингвин не е успял да украси пространството около теб преди.Твърде неудачен пример!!!Заради един прост въпрос като - има ли реална промяна в модула за белот, твърде много се развълнувахте.Моля, приготви си кърпички, ако вземе да се окаже,че постовете по тази тема са писани наизуст,само и само да се отчете дейност!

Диана 15 април 2021

-Black-Swan- Точно защото питах и получих изненадващ отговор, който от някакво уважение, не мисля да споделям тук. Но все пак всички могат да предположат. Полемики няма да правя, само ще кажа, че когато фактите говорят, разтягането на локуми е излишно.

-Black-Swan- 15 април 2021

Диана ,няма какво да предполагат,истината ,че сама видя,че аз права за качване на емотикони нямах и много добре знаеш кога ги получих!Разтягането на локуми не идва от мен, след като и други потребители изразиха несъгласие с твърдението за направени промени в модула за белот. Пита в задачата защо заради тях не си направихте труда да пишете толкова много?!Ако за всеки един пост влагате толкова старание ще е чудесно!

Тази тема е заключена от администратор!
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21067
Премахни рекламата